dinsdag 9 september 2014

Vergeten


Dit boek kwam ik tegen in de bibliotheek en het zag me er wel leuk uit! Ik had al eens een boek gelezen (Voor ik ga slapen) met een zelfde soort verhaallijn en ik was benieuwd: wat was nu beter? Voor ik ga slapen of Vergeten? Wel, dat zal ik jullie vertellen... 


Algemene informatie:
Aantal bladzijden: 256
Originele titel: Forgotten
Auteur: Cat Patrick
Genre: Young Adult, liefde


Samenvatting:
Elke avond dat de zestienjarige London Lane naar bed gaat, wordt haar geheugen van die dag gewist. De volgende ochtend kan London zich alleen de gebeurtenissen uit haar toekomst 'herinneren', en de mensen die daar een rol in zullen spelen. Om zich te kunnen redden in haar vriendschappen en het middelbareschoolleven, verlaat London zich op briefjes, haar telefoon en een goede vriendin. … Maar wanneer London verontrustende flashbacks krijgt, of eigenlijk vooruitblikken, beseft ze dat, om het heden en de toekomst te kunnen begrijpen, ze de mysteries van haar verleden moet zien te ontrafelen. En heeft ze nu wel of niet gezoend met de liefde van haar leven?


Review: Ik moet zeggen dat ik het boek in minder dan twee dagen heb uitgelezen. Het boek sprak me erg aan en Cat Patrick heeft een eenvoudige, mooie schrijfstijl wat het lezen makkelijk maakt. Of ik Voor ik ga slapen mooier vond? Nee. Het zijn twee verschillende boeken, voor ik ga slapen is een soort thriller en meer voor volwassenen. Vergeten is meer gericht op jongvolwassenen die graag willen ontspannen! Het verhaal was goed opgebouwd en het was een prettig boek! Ik zou hem dus zeker aanraden.

Aantal hartjes(?): ♥♥♥♥♥
Quote: “For me, reading is remembering.”

Vergeten kost 18,99 euro
& is online maar ook in diverse boekenhandels verkrijgbaar!

Spreekt dit boek jou aan? x Lisa

 Vergeet ons niet te volgen!
Follow on Bloglovin

4 opmerkingen:

  1. Interessant! Ik heb eens eerder een boek gelezen waarin de hoofdpersoon steeds opnieuw 'opstond' in de ochtend. Geen idee meer hoe het heet, maar dit boek was het niet. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vond het ook een heel leuk boek :)

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik