maandag 18 augustus 2014

Omdat ik het gewoon doe

Foto gemaakt door mij. Quote door Jack KerouacTypen...back space...typen...back space. Zo gaat het hier al even terwijl de zonnestralen door mijn raam schijnen en ik in mijn pyjamabroek op bed lig. Writer's block. Heb ik een writer's block? Nee, dat duurt maanden. Bij mij is dit pas... hoelang eigenlijk al? Verhalen lukken me niet meer, vroegen schreef ik fanfictions en OP's tergelijkertijd op een 'share your story-site'. Ik mis soms het creƫren van personages, plaatsen en gesprekken. Maar ik kom niet verder dan vijftig woorden. Ik wil origineel zijn. Een origineel idee te pakken krijgen. Een wereld maken die helemaal van mij is. Soms wou ik dat ik gewoon kon opschrijven wat ik dacht zonder dat het helemaal juist moet zitten. Zonder dat ik mijn geschreven tekst scan en de fouten eruit haal. Zonder dat ik twijfel aan dat ene woord. Die ene zin. Dat ene idee. Terwijl de muziek van Arctic Monkeys door mijn koptelefoon wordt gefluisterd, denk ik dat het ligt aan mijn perfectionisme. En ik dacht dat ik niet kritisch was. Maar desondanks zit ik hier toch te schrijven en denk ik waarom ik schrijf. Omdat ik het gewoon doe. En omdat ik het fantastisch vind om woorden aan elkaar te plakken.
x Lisa
 Vergeet ons niet te volgen!
Follow on Bloglovin

5 opmerkingen:

 1. Echt heel erg mooi geschreven. Hopelijk gaat het snel weer wat beter en vlotter. Je kan namelijk echt heel erg mooi schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zit hier helemaal te grijnzen voor mijn schermpje, haha.
   Wat een compliment, bedankt! :)

   Verwijderen
 2. Wat een fijne schrijfstijl heb je! Ik hoop dat je snel weer helemaal lekker in je verhalen straks zit :) Ben in iedere geval heel benieuwd naar meer verhalen van je! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, mooi stukje! En erg herkenbaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig geschreven, leest heel prettig! Het is herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik