zondag 27 juli 2014

Flower power


 Toen ik deze foto's maakte (met behulp van een Nikon Coolpix L810) werd ik meteen overspoeld door een zomergevoel dankzij de felle kleuren van de bloemen uit onze tuin.

Fotografeer jij wel eens?
x Lisa
 Vergeet ons niet te volgen!
Follow on Bloglovin  
 Wij hebben iets te vertellen...
(!) Vanaf morgen komen er elke maandag, woensdag en zaterdag posts online. Deze week is er elke dag een artikel verschenen, maar dit was als 'introductieweek' bedoelt. De reden hiervoor is omdat wij als beginnelingen niet te veel hooi op onze vork willen nemen. :)
Naar verloop van tijd zal dit waarschijnlijk veranderen. (meer dan 3 artikels per week)
Ook zullen er waarschijnlijk meer lifestyle/mindstyle-artikelen (langere artikels) op onze blog komen te staan en Eline zal ook meer artikels schrijven! Wij laten jullie dit zeker nog even weten. 


Hopelijk begrijpen jullie dit! Alvast heel erg bedankt voor jullie lieve reacties. Wij hadden nooit gedacht dat we zo vlug al enkele 'lezers' zouden krijgen. Als jullie graag op de hoogte blijven van onze artikels: volg ons zeker op bloglovin' (en binnenkort waarschijnlijk ook Instagram!), wie weet volgt er ooit nog wel eens een winactie. ;) Wij wensen jullie een fijne zondag toe! 


10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's! Ik kijk uit naar de artikelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wooow, mooi! Ik snap de introductieweek, ik ben al een jaartje bezig en zelfs nu post ik om de dag, wat best weinig is in blogland! Maar ikzelf ben in elk geval heel tevreden met dit tempo! :) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Inderdaad, we weten dat het redelijk weinig is (3 dagen in de week) maar het is goed dat je je eigen tempo kan bepalen! :)

   Verwijderen
 3. Echt hele super mooie fotos!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi de foto's. Ik ben beniewd, ik zal de blog in de gaten houden! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, prachtige bloemen. Wat een mooie roze kleur!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik