woensdag 3 september 2014

Derwent Colour Pencils

Als jullie onze blog volgen, dan weet je waarschijnlijk al dat ik vanaf dit schooljaar, als hobby, naar de kunstacademie ga. Vorige zaterdag ben ik in Gent naar een winkel vol teken-, schilder- en kunstgerief geweest en ik heb heel wat van mijn lijstje kunnen afstrepen! Het mooiste van alle dingen vond ik deze twee setjes kleurpotloden (met een koffertje erbij om ze erin te stoppen) en stiekem ben ik een beetje bang om deze te gaan gebruiken, haha. Kon ik er maar eeuwig naar staren!
De gewone kleurpotloden (24 stuks, studio colour pencils van Derwent) kosten 48,79 euro en de andere twaalf (soft colour pencils van Derwent) kosten 26,55 euro. Het koffertje koste 6,00 euro. Het is niet goedkoop maar hoe duurder, hoe beter de kwaliteit (zeggen ze toch, haha). Ik zal er dus goed zorg voor moeten dragen, maar ik ben er wél zeer blij mee. Vanavond kan ik dus met een gerust hart vertrekken naar de kunstacademie. ;-)

Teken/kleur jij graag?
x Lisa
Vergeet ons niet te volgen!
Follow on Bloglovin

5 opmerkingen:

 1. Nooit geweten dat er zulke dure potloden bestonden haha! :-) Oogt wel direct kwaliteit! Ik teken niet zo heel erg vaak eigenlijk, vind dat ik zelf niet zoveel talent heb haha.

  Leuk blog trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik trok even een raar gezicht toen ik las dat je "voor je hobby" naar de kunstacademie gaat. Toen bedacht ik me dat je waarschijnlijk in België woont en begreep ik het, whaha! Want in België is dat geen school maar een soort van ding wat je doet in je vrije tijd, heb ik me al 'ns laten vertellen.

  However, ik ken dat merk potloden niet. Maar ik geloof best dat het goede potloden zijn dan! Ik heb zelf potloden van Bruynzeel. Ook niet het goedkoopste, maar beter dan goedkope potloden van de HEMA of de Action of zo! Ik heb daar overigens ook stiften van. Dus om antwoord te geven op je vraag: Ja, ik kleur graag! Ik kan niet echt mooi tekenen, maar ik heb wel van die kleurboeken en ik houd er ook wel van om dingen te verven of zo. Want dat kan ik dan weer wel! Ik post er ook weleens wat over op m'n blog. Ga je ons ook dingen laten zien die je maakt op de kunstacademie? Zou ik wel vet vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, in België kan je dat doen als hobby. :-) Bruynzeel is ook zeker een goed merk! ik heb er pastelpotloden van. Normaal ging ik ook kleurpotloden van het merk kopen maar het mocht niet van de kunstacademie. ;-) Super dat je ook graag verft en kleurt, lekker creatief! En jep, zal ik zeker eens doen!

   Verwijderen
 3. Leuk!
  Ik kan niet zo mooi tekenen, maar Juanita wel!

  Liefs,
  Eva ♥
  P.s.: doe jij al mee aan onze win actie?
  http://xinfinityyx.blogspot.be/2014/09/win-actie-have-it-all-shoptegoed.html

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik